Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malé zamyšlení nad 36. ročníkem PB O krušovický soudek

15. 2. 2016

Především bych chtěl vás všechny, co se věnujete běhání ale i organizování různých závodů, pozdravit a popřát vám v tomto roce 2016 mnoho úspěchů a hodně pevné zdraví.

Léta běží a já již se méně zúčastňují různých závodů než dříve. Přesto stále sleduji výsledky a díky www.maratonkladno a rozběhnuto mám ty nejlepší informace.

Každým rokem jsem před dalším ročníkem PB O krušovický soudek napsal pár řádků a informací. Chci tak učinit i nyní, i když jsem s organizováním toho oblíbeného závodu již skončil. V posledních letech přibývají nový zájemci a tak se zdá, že nikomu ani nevadí, že se podmínky o něco zhoršily. Ta doba, že jsme díky sponzorům měli o dost nižší startovné, v Krušovicích bylo pivo zadarmo a každý po závodě obdržel suvenýrové tričko. A je to tak dobře. Bylo by škoda kvůli takovým to nepříjemnostem závody neorganizovat. Doba se prostě změnila. Buďme rádi, že nás ještě pivovar Krušovice alespoň pustí do závodu a je tedy možné v rámci možností provést vyhodnocení, předat ceny a posedět při hudbě, která nám je stále věrná.

A jak tedy letos? 36. ročník přespolního běhu O krušovický soudek se uskuteční tradičně poslední dubnovou neděli. Propozice jsou aktualizovány. Těším se na vás všechny, kteří přijdete a tento krásný závod si zaběhnete. Nechyběl jsem na žádném ročníku, dříve jako běžec a později organizačně a věřím, že se s vámi setkám i letos. Sportu zdar a běhání zvlášť.

                                                                                                          Venca Čížek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář