Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha Rozběhnuto...

Knihu ROZBĚHNUTO... ROZBĚHNU TO s texty z tohoto webu (a nejen s nimi) je možno zakoupit na stránkách nakladatelství Prostřený stůl, na dobírku na e-mailu kmunickova@yahoo.com (poštovné neúčtujeme) a na závodech zařazených do Poháru běžců Kladenska a Rakovnicka (tam i s podpisem autora, je-li právě přítomen).

obalka.jpg

Ohlasy čtenářů:

                  Pane Kmuníček. Poprvé v životě jsem četla tak dobrou knížku o běhání. Vydržela jsem u ní až do konce a vůbec jsem se nenudila. Všechno je prožité, kilometry odběhané vlastníma nohama, běžecké nadšení, trápení i umírání, euforie z vítězství, blažená úleva – to všechno poznáno na vlastní kůži. Někdo by mohl říct, že do běhání nemám co mluvit, protože jsem oštěpařka. Ale osud mně přihrál na cestu životem světového běžce a tak jsem přišla do styku s běžeckou euforií, kterou jsem v zájmu rodinné pohody i trochu vyzkoušela. Je mně tedy jasn, že běhání nemusí být jenom hoby, ale může být i vyznání.

Dana Zátopková, olympijská vítězka

                   Miloše je možno označit za běžeckého pábitele. Procestoval kvůli své oblíbené disciplíně skoro celý svět, závodil v Japonsku i ve Spojených státech. Povídání o běhání je mozaikou autorových vzpomínek na domácí i zahraniční starty, kamarády běžce a je oknem do duše i aktivní životní filosofie sportujícího padesátníka.

Ivo Domanský, nestor běžeckých tratí

                    Pro nás běžce je vždy zajímavé a lákavé přečíst si něco o sobě, zejména když to Miloš pojímá netradičně a s dávkou nadsázky, která leckdy nejlépe odkrývá skrytá zákoutí bežecké duše.

František Tůma, prezident Maratónklubu Kladno